The Best Marlow - Keep Yourself Alive

Persienner och Markiser

Blir så fint om man har fina persienner  eller markiser på ett hus tycker jag. Det blir liksom så mycket finare än om man inte har det tycker jag. Det finns fina Persienner hos Beroma som man kolla in om man är sugen på att skaffa det hem. Det tycker jag att man ska göra om det är så att man är sugen på att få en förändring hem och sånt som man tycker om. Ja det är så värt det tycker jag. Plus att det är så skönt att ha bra solskydd när man behöver det för då slipper man få solen i ögonen när det är så att solen är framme.

Bra att kolla runt lite

Ja det är ju bra att man kollar runt så att man hittar saker som man verkligen tycka om och som man vill ha och som man tycker är fint. Då blir det oftast bäst, det är bra att låta det ta den tid det behöver tills man hittar det som man verkligen vill ha så att det kan bli så fint som man önskar och man känner sig nöjd och glad. 
Ja att ha ett hus gör att man får så många olika möjligheter för saker som man kan göra. Ja det är verkligen bra och roligt att kunna hitta både fina och praktiska lösningar till hemmet som gör att man trivs och tycker om att komma hem när man har varit och jobbat. Man vill ju att hemmet ska vara den plats som man trivs bäst på så att man alltid vill komma hem och att man känner att man mår så bra som bara möjligt. Ja det är underbart att göra hemmet så fint som man kan så att det blir så bra som möjligt och att skaffa lite persienner är ju väldigt bra.